AĞRI / HAMUR - Yukarı Gözlüce Öğretmen Burçin Özdemir Ortaokulu

Yukarı Gözlüce Öğretmen Burçin Özdemir Ortaokulu

Adres
YUKARIGÖZLÜCE KÖYÜ YUKARI GÖZLÜCE KÜME EVLERİ YUKARI GÖZLÜCE ÖĞRETMEN BURÇIN ÖZDEMIR ORTAOKULU BLOK NO 15 HAMUR / AĞRI
Vizyon
Sürekli gelişme düşüncesinden hareketle, yaratıcılığı, yenilikleri destekleyen ve yetiştirdiği özgüveni yüksek bireylerle bağlı olduğu toplumu en iyi şekilde temsil eden bir okul olmak amacındayız.
Misyon
Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş ve laik gençler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
08.30-15.30
KALORİFER
Ulaşım
Öğretmenler öğretmen servisi ile Ağrı Merkez´den gidiş geliş yapmaktadır. Yollar tamamen asfalttır.
05387608526 Öğretmen servisi şoförü- Nimet Oğuz
Yukarı Gözlüce Köyü Hamur/AĞRI
Ağrı Merkeze 30 km uzaklıkta, Hamur Merkeze 25 km uzaklıktadır.
4006 Tübitak Bilim Fuarı Projesi
4006 Tübitak Bilim Fuarı Projesi